Je werkdag is voorbij. Tijd om met de benen languit te relaxen op de tuinmeubelen in jouw tuin. Loungesets blinken uit in comfort en zijn dé perfecte plek om jouw lange, warme zomeravonden op door te brengen. Aan een loungeset ontbreekt het vaak aan kleur. Je kunt je tuinmeubelen stylen met verschillende kleurrijke accessoires om het buiten écht gezellig te maken. Welke accessoires dit zijn lees je in deze blog.

Welke sierkussens voeg ik toe aan mijn tuinmeubelen?

Tegenwoordig zijn tuinmeubelen bijna altijd voorzien van lekkere dikke, comfortabele loungekussens. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je lekker zacht kunt zitten, en het geeft je tuinmeubelen een knusse uitstraling. Om de loungeset helemaal af te maken is het toevoegen van sierkussens een goed idee. Hiermee creëer je een gezellige loungeplek waardoor je al je vrije uurtjes op jouw tuinmeubelen kunt doorbrengen. Kies kussens die passen bij je interieur. Hiermee creëer je eenheid en rust. Je kunt ook juist kiezen voor een kleur die eruit springt en jouw tuin net een beetje anders maakt. Terracotta is één van de trendkleuren en is zowel binnen als buiten op jouw tuinmeubelen te gebruiken.

Waar plaats ik decoratie op mijn tuinmeubelen?   

Veel loungesets beschikken over een plateau die je gemakkelijk als vervanger van een tuintafel kunt gebruiken. Op een plateau zet je gemakkelijk je hapje en drankje neer. Dit staat leuk, maar nog leuker is een rijk gevuld plateau. Kies sfeervolle kaarsen of een vaas met pluimen of kleurrijke bloemen. Een lantaarn maakt het geheel helemaal af. Pas de decoratie aan aan de kleuren van je sierkussens. Zo creëer je eenheid op je tuinmeubelen. Een voetenbank is een handig accessoires voor bij je tuinmeubelen. Ook kun je hier een dienblad op plaatsen. Je creëert hiermee in een handomdraai een tuintafel. Wil je de tafel als voetenbank gebruiken? Een dienblad verplaats je gemakkelijk waardoor je de decoratie snel van ‘tafel’ haalt.

Kies voor een buitenkleed onder jouw loungeset

Door het plaatsen van een tuinkleed onder jouw loungeset zorg je snel voor een fijne, gezellige sfeer op jouw tuinmeubelen. Tuinkleden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Voor iedere loungeset is er wel een passend tuinkleed te vinden. Je kunt de kleur en of het patroon ook weer laten terugkomen in de overige decoratie op je tuinmeubelen. Zo maak je er één mooi geheel van!

Recommended Posts