Kerst en nieuwjaar zijn twee van de hoogtepunten van december. Deze dagen worden vaak met vrienden en familie gevierd. Er worden allerlei gezellige dingen gedaan, zoals spelletjes spelen, lekker eten, borrelen en nog veel meer. Vaak is het leuk als je hierbij wel een leuke en stijlvolle outfit draagt. In dit artikel vertellen we je alles over feestelijke kleding en outfits en hoe je deze op een creatieve manier bij elkaar kunt zoeken.

Wat dragen mannen bij feestelijke gelegenheden?

Bij een feestelijke gelegenheid is het van belang dat je er leuk en stijlvol uitziet. Het belangrijkste is dat je je prettig voelt bij het dragen van je outfit. Je outfit mag opvallen en men waardeert het als je tijd en moeite in je outfit hebt gestoken.

Bij een feestelijke dresscode zijn er meerdere opties en outfits die je kunt dragen. Allereerst is het belangrijk om te weten naar wat voor feestelijke gelegenheid je gaat. Bij feestelijke gelegenheden kan de dresscode formeel en informeel zijn. Voorbeelden van wat je kunt dragen bij formele gelegenheden zijn een net pak, een pantalon/chino, een overhemd en nette schoenen. Voorbeelden van wat je kunt dragen bij informele gelegenheden zijn een overhemd in felle kleuren, hippe schoenen, een opvallend pak, een chino of jeans en een trui.

Bij feestelijke gelegenheden kun je opvallende accessoires dragen en bij je hebben. Wel is het van belang dat ze dan goed matchen met je outfit.

Kijk wat je in je kledingkast hebt

Nu je weet wat je bij welke feestelijke gelegenheid kunt dragen is het belangrijk om te kijken wat je in je kast hebt liggen en of je hiermee een feestelijke outfit kunt maken. Het is hierbij van belang dat de kledingstukken die je uitzoekt wel matchen en bij elkaar passen. Een tip die we je willen meegeven is om op zoek te gaan naar tijdloze kleding in je kast.

Met tijdloze kleding kun je eigenlijk nooit fout zitten en de meeste hebben dit wel in hun kledingkast hangen of liggen. Tijdloze kleding blijft lang in het modebeeld en gaat lang met de modetrends mee. Daarom is het zeker een aanrader om met tijdloze kleding een feestelijke herenoutfit samen te stellen. Tijdloze kleding bestaat uit klassieke kleding en accessoires. Vaak hebben de kledingstukken en accessoires neutrale kleuren en zijn ze wat duurder dan andere soort kleding. Door de neutrale kleuren matchen ze makkelijker met andere kleding.

Voorbeelden van tijdloze herenkleding zijn:

  • Wit T-shirt
  • Wit overhemd
  • Colberts in donkere (neutrale) kleuren
  • Chino
  • Pantalon
  • Blauwe jeans
  • Polo met korte of lange mouwen
  • Coltrui

Bij RIJP fashion kun je vele soorten stijlvolle tijdloze kleding vinden. Dit merk wil de hyperproductie van kleding minimaliseren door hoge kwaliteit kleding te produceren die je lang kunt blijven dragen.

Wie zegt er nou nee tegen een leuk feestje of een gezellige en feestelijke gelegenheid? Zorg er daarom voor dat je altijd genoeg kleding in je kast hebt waarmee je een feestelijke herenoutfit kunt creëren. Op deze manier ben je altijd goed voorbereid en ga je feestelijk door het leven!

Recommended Posts