Skip to content

Contact en samenwerken met Ode la Mode

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen op een van de geplaatste berichten op odelamode.nl kun je een reactie achterlaten bij het betreffende artikel. Voor al je algemene vragen kun je ons een e-mail sturen.

Samenwerken

Odelamode.nl is een platform van en voor mensen die fashion en lifestyle leuk vinden. De berichten die geplaatst worden vallen onder relevante categorieën en zijn geschreven met enthousiasme en passie voor mode en alles dat daarbij komt kijken. Het is een omgeving waar merken, bedrijven, diensten en of producten op een professionele en doelgerichte manier promoot kunnen worden.

Promotie

Promotie kan op verschillende manieren ingezet worden en getoond worden op Odelamode.nl. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden; samen met de adverteerder kan gekeken worden naar de beste inzet en combinatie(s) van middelen.

  • Een review in de vorm van een blog, inclusief beeldmateriaal, quotes ed en met linkverwijzingen naar externe websites
  • Advertorials
  • Banners op een of meerdere posities op hoofd- en/of subpagina’s

Wij werken graag samen met relevante bedrijven en personen die actief zijn in de fashionwereld! Het hoeft niet altijd alleen maar specifiek te maken te hebben met mode. Twijfel je? Nee even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een goede samenwerking.

Je kunt ons mailen op: contact@odelamode.nl.

Onze categorieën

Lezers beoordelen ons:
4.5/5
Een blog beginnen, en dan niet perse een modeblog kan iedereen. Met simpele online site-builders is het erg eenvoudig. De kunst is om uniek en onderscheidend te zijn. Odelamode.nl is voor mij een blog waar ik zowel inspiratie kan opdoen op een breed scala aan relevante onderwerpen. Denk naast mode en lifestyle ook aan sport, gezondheid en trends.
Mariëlla Bovenkamp
Modeblogger
Tevreden lezers!
0