Multifunctionele trappen

Uiteraard hebben we een groot assortiment aan trappen voor je. Dat alleen al zorgt natuurlijk voor het multifunctionele karakter van de houten trap. Maar onze trappen zie je echt overal. Uiteraard worden de trappen veel gebruik voor in en om het huis. Doordat er al een trap is met maar twee treden heb je hiermee al een handige trap die je even snel kunt pakken. Maar deze trap is ook verkrijgbaar in 12 treden waarmee je een trap krijgt die 240 meter hoog is. Dat is dus weer handig voor het snoeien van je heg. Neem je dan onze dubbeltrap dan kun je de trap zelfs laten staan wanneer je aan het snoeien bent. Je beklimt deze trap namelijk van twee kanten. Hierdoor kun je ineens een veel groter oppervlak snoeien zonder dat je de trap steeds weer moet verplaatsen. Dat is wel zo handig.

Praktische trappen

We hebben zoals gezegd een grote variatie aan trappen. Je zou ze grofweg kunnen categoriseren in drie categorieën:

  • Enkele trap:

Dit is een trap die je van een kant beklimt. Hij is praktisch in gebruik omdat hij lekker ligt is. Dat betekent dat je hem snel en makkelijk kunt verplaatsen.

  • Dubbeltrap:

Deze trap heeft aan twee zijden treden. Dat betekent dat je hem van twee kanten op kunt klimmen. Hierdoor kan je de trap vaker laten staan en toch overal bij.

  • Plateautrap:

Aan de bovenkant van deze trap heb je doorlopende steilen en een plateau. De doorlopende steilen zorgen ervoor dat je veilig op de bovenste trede kunt staan. Het plateau is een handig bordes waarop je spullen kunt neerzetten.

Alle categorieën hebben hun eigen praktische eigenschap. Je bepaalt dus zelf welke trap het beste past bij jouw situatie. Gebruik je de trap privé of zakelijk? Moet je de trap vaak verplaatsen of gebruik je hem steeds op een vaste plaats? Gebruik je hem binnen of buiten? Op basis hiervan bepaal je welke trap het meest geschikt is voor jou.

Koop je houten trap bij Van Eldik Ladders

Je hebt nu gelezen dat bij Van Eldik Ladders je altijd de beste trap krijgt voor jouw situatie. We kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste trap te selecteren. Ook daarvoor ben je bij Van Eldik aan het goede adres. De medewerkers zijn prima telefonisch bereikbaar (zonder wachtrijen of automatische beantwoording). Bel ons, we helpen je graag! 

Recommended Posts