Ben jij de beheerder van een stuk grond waar je nog aardig wat ruimte over hebt? Voeg dan een trapveldje toe! Het klinkt misschien als een attractie voor kinderen, maar in de realiteit worden trapveldjes door veel verschillende leeftijden gebruikt. Het ligt er maar net aan waar deze geplaatst is! Daarnaast is een trapveldje ook erg eenvoudig gemaakt: twee goals en een metalen hekwerk en je bent klaar om te gaan.

Waarom een trapveldje?

Voetbal is een enorm populaire sport. Waar je ook bent, het zal je nooit erg lang duren om een voetballiefhebber te vinden. In veel gevallen spreken we dan over kijkers van de sport, maar vaak vinden deze het ook leuk om zelf te voetballen. Een trapveldje is daarom nergens misplaatst, omdat er altijd wel animo voor is!

Door een trapveldje op jouw terrein te plaatsen, bied je je bezoekers de mogelijkheid om lekker even te voetballen. Dit kan overal leuk zijn. Een openbaar plein is voor de hand liggend, maar heb je wel eens een trapveldje op een bedrijventerrein overwegen. Tijdens de pauze van de harde werkers lekker even voetballen: iedereen zal het een leuk beeld vinden! Hiermee moedig je ook nog eens beweging aan, wat alleen maar goed is.

Hoe maak je een trapveldje?

Het leuke aan een trapveldje is dat het niet moeilijk is om deze te (laten) maken. Eigenlijk heb je aan een metalen hekwerk al genoeg. Je voegt twee goals toe en zorgt voor een goede bal en je bent klaar om te beginnen! Toch vinden veel mensen het leuk om nog extra uit te pakken met hun trapveldje, door ook extra te investeren in een mooi kunstgras grasveldje, een professionele boarding of zelfs een klein scoreboard. Dit zijn natuurlijk allemaal opties, maar het begint allemaal met hetzelfde: je metalen hekwerk.

Metalen hekwerk op maat

De ruimte die beschikbaar is, verschilt voor iedereen. Hierdoor is er ook een redelijk verschil aan te wijzen in de formaten van voetbalkooien. Sommige zijn rond, anderen zijn rechthoekig. Het fijne aan je metalen hekwerk is dat de juiste specialist deze op maat weet te maken. Zo begint jouw trapveldje door op te meten hoeveel ruimte je over hebt. Je geeft deze maten door en jouw specialist zal het veldje voor je maken.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van metalen hekwerk, dan is Hekwerkonline precies waar je naar op zoek bent. Ze zorgen er voor dat jouw trapveldje binnen no-time staat!

Recommended Posts